C’est Parti!

Een nieuw seizoen 2019. De plannen zijn gemaakt. De site werkt en is qua informatie up to date maar we werken nog wat verder aan het uiterlijk.  De tarieven voor 2019 zijn bekend. We hebben de prijzen voor de safaritenten iets verhoogd.  Type I heeft een behoorlijke upgrade gekregen en van type II gaan we er een aantal vervangen en wordt ook hier het interieur wat aangepast. Bij voldoende vraag willen we ook nog een aantal safaritenten type III plaatsen maar daarover later meer. Nu eerst maar  even goed zorgen voor het terrein! À bientôt!

 

 

p.s.we hebben er eentje opgegeten. Wie van de 3 (makkie)! Van die andere 2 wordt je niet goed!

 

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Site by Pharéo | Hosted on The Permanently Moving Network