Emilie †

Met groot verdriet delen we jullie mede dat Emilie op 2 juni jl. is overleden. We zullen haar enorm missen.

Valenthèze opent binnenkort weer de poorten, zoals zij dit graag wilde. Als ze de kracht en de energie nog had gehad, zou ze er net zoals de voorgaande jaren, een heel mooi seizoen van hebben gemaakt. “We moeten niet stil blijven zitten en vooral doorgaan op de ingeslagen weg” zei ze. De weg, die zij voor Valenthèze bepaalde.

Ze heeft gelijk. Nu gaan wij er – ter nagedachtenis aan Emilie – tegenaan en we gaan er een heel mooi seizoen van maken!

Marc, Tijn en Sem & de equipe Valenthèze

Één reactie op “Emilie †

  1. Heel veel sterkte met het verlies van Emilie. Ruby en ik hebben het e nog steeds over hoe leuk onze zomervakantie bij jullie was en hoe speciaal plekje jullie hadden gemaakt van Valentheze na Clarat. Graag hadden we haar graag nog een keer ontmoet in een van onze zomervakanties. We gunnen jullie een mooie zomer zoals Emilie dit gewenst zou hebben. Jon, Ruby, Mylan en Tygo.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.